tiistai 5. heinäkuuta 2016

Loma

Ekaa kertaa moneen vuoteen miehellä kesäloma, olikohan noin 4v sitten viimeksi ja silloinkin oltiin eri aikaan, miehellä loppui kun mulla alkoi, isyyslomia tähän mun mielestä ei voi laskea vaikka kesälle molemmat sattuneet sopivasti, mutta silloin itselläni liikkuminen ollut hieman rajallista ja toki siinä on se sellainen pienenpieni käärö ollut tutustumassa tähän maailmaan ja me tutustumassa häneen ja uuteen elämäntilanteeseen.

No nyt siis 2 viikkoa lomailua ja pakko saada sanoa ääneen, mä oon jo aivan pihalla ! Siis että miten mukamas normi arkiaskareet, lapset jne hoituu yhdessä, en mä osaa delegoida kun tottunut että minä pyöritän sen arjen kun mies on töissä ja viikonloput on viikonloppuja, eikä mies tietenkään vielä ihan perillä ole siitä mihin aikaan tässä huushollissa tapahtuu mitäkin, kun tosiaan arkipäivät on töissä ja viikonloput menee yleensä ilman kelloa. 


Pakko sanoo sitäkin, mulla on tylsää. Miten sattuikaan että ne kauniit aurinkoiset ilmat päättyi just kun mies jäi lomille, miten se meneekin aina näin ? Mä jumahdin johonkin välimaastoon sen faktan suhteen että nyt on hyvä lepäillä kun molemmat kerta ollaan kotona, ottaa rennosti, mutta siltikin joku hinku vetäisi jonnekin, tekemään jotakin muuta kuin vaan olemista. Ei oo helppoo. Muistan kyllä samalla että oon aina ollut tämmöinen, muksunakin kesälomat ekat muutama päivä oli kivaa kun ei ollut mikään pakko herätä herätyskelloon ja sai vaan olla, mutta sit iski turhautuminen että mitä mä sitten teen. Mökkimaisemat, tai ehkä oikeammin elely missä tahansa Helsingin ulkopuolella onkin aina ollut sit asia erikseen, siellä osaa heittäytyä toimettomaksi ilman että turhautuu tylsyyteen. 

Pitäisi vaan tosissaan ottaa itteensä niskasta ja opetella pysähtymään välillä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos pääsit tänne asti, etkä vielä ole kyllästynyt kuoliaaksi, ilahtuisin kovasti kommentista :) Hyvä maku on hyvä muistaa !